+316-20323892 recruitment@brainzs.nl
Implementatie Consultant
Solliciteer Direct
Brainzs Beeldmerk

 Implementatie Consultant

Ben jij gemotiveerd om een impact te hebben in de sector van afvalverwerking en circulariteit? Wil je graag deel uitmaken van een team dat vooruitstrevende ERP-oplossingen toepast en bedrijven ondersteunt bij het verbeteren en digitaliseren van hun operationele processen?                              Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is BrainSt.
BrainSt is dé adviseur binnen de afvalbranche en circulaire economie. Wij ondersteunen bedrijven met hun digitaliseringsvraagstukken op het gebied van circulariteit en actuele wet- en regelgeving. Ons doel is om bedrijven te helpen met hun transitie naar een circulaire economie door middel van geavanceerde technologieën en strategisch advies. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten hun duurzame uitdaging realiseren. Dit maakt ons dé digitale transformatiepartner voor duurzaam recyclen.

Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant ben je betrokken bij alle fasen van implementatieprojecten. Je analyseert de bedrijfsprocessen en behoeften van klanten, past de configuratie  van de ERP oplossing daarop aan, traint gebruikers en zorgt voor een succesvolle uitvoering van de implementatie. Je bewaakt het project op het gebied van scope, budget en planning, en houdt de voortgang bij met actielijsten en bezoekverslagen. Je fungeert als de schakel tussen klanten, softwareleveranciers en interne teams, en zorgt dat alle betrokkenen op één lijn zitten. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het creëren van bewustwording en draagvlak binnen organisaties voor de veranderingen die gepaard gaan met de implementatie van nieuwe software.

Wie ben jij?

 • Een enthousiaste en gedreven professional met een achtergrond in bedrijfskunde, informatica of een vergelijkbaar vakgebied;
 • Ervaring met de implementatie van ERP-software, bij voorkeur in de afvalverwerkingssector/ productie of logistieke branche;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de afvalbranche is een absolute pré
 • Uitstekende communicatie/ presentatievaardigheden en empathie, met het vermogen om complexe technische concepten begrijpelijk te maken voor niet-technische belanghebbenden;
 • Bereidheid om te reizen en op locatie bij klanten te werken indien nodig.

Wat bieden wij?

  • Een meer dan concurrerend salaris en aantrekkelijke maandelijkse bonusregeling op basis van jouw werkervaring;
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • 27 vrije dagen per jaar. Met de mogelijkheid om vakantiedagen erbij te kopen;
  • Extra secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Bij BrainSt loop je bij iedereen binnen en zijn zaken snel geregeld!
  • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
  • Volop opleidingsmogelijkheden;
  • Regelmatige bijeenkomsten en ruimte voor kennisdeling, leuke activiteiten en vrijdagmiddagborrels.

  Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team van gepassioneerde professionals die streven naar innovatie en groei!

Neem contact op met Niki

Neem contact op met Niki

niki.creemers@brainzs.nl tel: +316-20323892